Neem contact op

Als u met ons in contact wilt komen, gebruikt u het contactformulier hieronder. U kunt ons ook rechtstreeks een e-mail sturen op info@leicertificate.org. Voor vragen over lopende LEI-registraties of kwesties omtrent uw registratie verwijzen wij u naar LEI Register™, dat u kunt bereiken op info@leicode.be.

  Over LEI Certificate België

  LEI Certificate is een website die het voor bedrijven en andere rechtspersonen eenvoudiger wil maken om LEI-codes te registreren. Wij bieden een LEI-registratieservice aan die geleverd wordt door LEI Register™. Dit is een aanbieder voor de erkende LEI-uitgever RapidLEI. LEI Certificate zelf is geen aanbieder of LOU, wij bieden enkel een service voor LEI-registratie, vernieuwing en overdracht. LEI Certificate is eigendom van en wordt beheerd door de Zweedse firma 7 Out Media met ondernemingsnummer 559197-2335. 7 Out Media ontvangt een commissie van LEI Register™ voor elke voltooide LEI-registratie.

  Disclaimer

  Bij LEI Certificate is het ons doel om met het best mogelijke platform bij te dragen tot de registratie en vernieuwing van LEI-codes. Wij trachten eveneens informatie te verstrekken aan iedereen die meer wil weten over de LEI-nummer en waar die precies voor dient. Aangezien wij zelf geen aanbieder van LEI-codes zijn, wijzen wij alle aansprakelijkheid af inzake de registratie, vernieuwing en overdracht van LEI-codes. Wij behouden ons ook het recht voor om eventuele tik- of inhoudelijke fouten die op de website kunnen voorkomen, te wijzigen.

  Niettemin is het ons doel om ervoor te zorgen dat alle informatie op de website correct is en bijdraagt tot een beter inzicht in LEI-codes en LEI-registratie.

  Contact

  Leicertificate.org
  7 Out Media AB
  Norra Kungsgatan 14
  371 33 Karlskrona
  Zweden
  Ondernemingsnummer: 559197-2335

  support: help@leicertificate.org
  information: info@leicertificate.org