Draag uw LEI-nummer over in slechts 2 minuten

Een vlotte en veilige overdracht van LEI-codes

Een overdracht kan tot 7 dagen in beslag nemen, maar de LEI-nummer blijft tijdens het hele proces actief.
Het enige wat u hoeft te doen is vandaag nog verlengen – wij zorgen voor de rest!

Hoe kan ik een LEI-code overdragen?

Vraag een LEI-vernieuwing aan

LEI-overdracht aanvragen

Vraag een LEI-overdracht aan (GRATIS) of kies voor zowel overdracht als vernieuwing van uw LEI-nummer

Betaling

Uw aanvraag is verwerkt

LEI Register™ zal uw aanvraag verwerken en uw LEI-nummer overdragen, wat binnen de 7 dagen zal worden voltooid.

Bevestiging

Bevestiging van overdracht

U ontvangt een bevestiging wanneer uw LEI-nummer aan ons is overgedragen

LEI-nummer overdragen

Alle rechtspersonen met een LEI-nummer hebben het recht om hun LEI-code over te dragen aan een andere aanbieder.
LEI-codes zijn verplaatsbaar, zodat u van uw aanbieder de gewenste service en kwaliteit kunt krijgen.
De overdracht tussen twee aanbieders is altijd gratis.  Een courante reden om uw LEI-code over te dragen is omdat u de huidige aanbieder te duur vindt.

GRATIS LEI-overdracht

Bij LEI Certificate kunt u gratis uw LEI-code overdragen. Door uw LEI-code aan ons over te dragen, kunt u elk jaar veel geld besparen. Als uw LEI-code bij een andere aanbieder is geregistreerd, kunt u tot 50% besparen door naar ons over te stappen. Wij verzorgen ook de gratis overdracht. Veel van de belangrijkste LEI-aanbieders in België rekenen een beduidend hogere prijs dan nodig is voor de registratie en vernieuwing van LEI-codes. Ook moeten klanten vaak bovenop de kosten van de aanbieder nog de GLEIF-vergoeding betalen. Dat is bij LEI Certificate niet het geval. De prijs die wij aanrekenen voor de registratie of de vernieuwing van uw LEI-nummer is inclusief alle bijkomende kosten.

Een veel voorkomende misvatting is dat de LEI-code een universele prijs heeft. Dat is niet het geval. Elke aanbieder bepaalt zelf de kosten voor een LEI-registratie. De enige universele kost is het GLEIF-tarief van $11. Het resterende bedrag is gewoon wat de aanbieder in rekening brengt voor het beheer van de LEI-code. Nu u dit weet, begrijpt u dat vele spelers op de markt hun klanten een veel te hoge prijs aanrekenen. Wij weigeren dit en daarom bieden wij een LEI-overdracht, zodat u uw LEI-code tegen een redelijke prijs kunt vernieuwen. Als u er ook zo over denkt, kunt u het bovenstaande formulier gebruiken om uw LEI over te dragen en het door ons te laten afhandelen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een LEI-nummeroverdragen?

Hoe lang duurt het om een LEI-code over te dragen?

Moet ik iets betalen om de LEI-nummer over te dragen?

Waarom zou ik voor LEI Certificate kiezen?

Kan ik mijn LEI-code vernieuwen terwijl ik hem overdraag?

50% goedkoper dan onze concurrenten

Met LEI Certificate België kunt u LEI-codes registreren voor de helft van de prijs van sommige van onze concurrenten.
Als u het beu bent om enorme bedragen te betalen voor uw LEI, dan stellen wij voor dat u uw LEI-code naar ons overdraagt.
De overdracht zal binnen de 7 dagen voltooid zijn en is volledig gratis.

Wat is in de kosten inbegrepen?

Als u ervoor kiest om alleen een LEI-nummer naar LEI Register™ over te dragen, dan is dat helemaal gratis. Maar als u ervoor kiest om de LEI-code gelijktijdig met de overdracht te vernieuwen, betaalt u natuurlijk de gebruikelijke tarieven voor vernieuwing. Hier bij LEI Certificate rekenen wij dezelfde prijs voor registratie en vernieuwing, en zijn wij altijd eerlijk over onze tarieven. Wanneer u uw LEI-nummer via ons vernieuwt, zijn alle kosten inbegrepen. Dit is niet dezelfde werkwijze als de meeste van onze concurrenten, die de GLEIF-vergoeding bovenop het tarief in rekening brengen. De enige toeslag die toegevoegd kan worden wanneer u uw LEI bij ons overdraagt of vernieuwt, is de BTW.

Wij bieden enkele van de beste prijzen op de markt voor LEI. De goedkoopste optie is om uw LEI-code voor meerdere jaren tegelijk te verlengen. Als u ervoor kiest om uw LEI-code aan ons over te dragen, kunt u deze vernieuwen voor slechts €45 per jaar + BTW.