LEI tarieven

Wij gebruiken de registrator LEI Register™, die de laagste prijzen op de markt biedt.
De prijs van een LEI-registratie varieert naargelang het aantal jaren waarvoor u zich registreert.
Als u zich voor 5 jaar bij ons registreert, betaalt u slechts €45 per jaar + BTW.
Vergeleken met wat onze concurrenten te bieden hebben, is dit een zeer gunstige prijs.
Wij rekenen dezelfde prijs aan voor zowel registratie als vernieuwing van uw LEI.
Registreer vóór 16.00 uur en ontvang uw LEI-code dezelfde dag nog.

LEI 1 jaar €59

€59+BTW/jaar

LEI 3 jaar €150

€50+BTW/jaar

LEI 5 jaar €225

€45+BTW/jaar

Prijs van een LEI-code

Hierboven ziet u de tarieven van LEI Certificate voor LEI-registratie. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW, die wordt toegevoegd als u geen geldig BTW-nummer in de EU hebt. Dit is in overeenstemming met de toepassing van de verleggingsregeling.

De bovenstaande prijzen omvatten zowel de inschrijvings- als de registratiekosten van LEI. Dit betekent dat er geen extra kosten aan de prijs worden toegevoegd wanneer u bij ons een LEI-code registreert of vernieuwt. Zelfs de jaarlijkse vergoeding van $11 die door GLEIF wordt aangerekend, is inbegrepen. Dit is iets waar u rekening mee moet houden wanneer u onze prijzen vergelijkt met die van onze concurrenten. Wij kunnen met vertrouwen zeggen dat de service die wij via LEI Register™ aanbieden één van de goedkoopste op de markt is. Naast de lage LEI-tarieven, staan wij ook garant voor een snelle en eenvoudige LEI-registratie.

Hoe betaalt u voor LEI?

LEI Register™ biedt verschillende betalingswijzen voor LEI. Momenteel worden de onderstaande betalingswijzen aanvaard:

  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Trustly
  • PayPal

Mocht u problemen ondervinden bij de betaling van uw LEI-registratie, dan kunt u contact opnemen met LEI Register™ via info@leicode.be. Mocht de betaling per kaart niet lukken, kan LEI Register™ u ook een pro forma factuur bezorgen.

Registratie- en vernieuwingstarief

Als u voor de eerste keer een LEI-code registreert voor uw bedrijf of organisatie, betaalt u een registratietarief op basis van de bovenstaande prijslijst. Het tarief dekt de registratie voor uw LEI-code, die één jaar geldig zal zijn. U kunt er ook voor kiezen om voor maximaal 5 jaar ineens te registreren. Als u hiervoor kiest, zal LEI Register™ uw LEI-code jaarlijks vernieuwen gedurende de hele periode die u betaald heeft. Dit bespaart u tijd en moeite, want u hoeft zich geen zorgen te maken over de jaarlijkse vernieuwing van uw LEI-code. Nog een voordeel van de registratie voor meerdere jaren is dat u een verlaagde prijs krijgt. Door een LEI-code te registreren voor 5 jaar, bespaart u €15 per jaar.

De prijzen die u op onze website vindt, gelden ook voor de verlenging van uw LEI-code. U betaalt dezelfde prijs, of u nu een LEI-code wilt registreren of vernieuwen. Voor de meeste LEI-aanbieders is dit de standaardprocedure.

Kosten van LEI-vernieuwing

Bij ons betaalt u altijd dezelfde lage prijs, ongeacht of u uw LEI-nummer wilt registreren of vernieuwen.
Voor de vernieuwing van de LEI-code gelden dezelfde tarieven als voor de registratie.
Door het formulier hier op LEI Certificate België in te vullen, kunt u dus de LEI-nummer vernieuwen voor €45 per jaar.
Als u op dit moment een andere LEI-aanbieder gebruikt, kunt u ervoor kiezen om uw code over te dragen naar LEI Register™, en dit door ons formulier in te vullen.

LEI 1 jaar €59

€59+BTW/jaar

LEI 3 jaar €150

€50+BTW/jaar

LEI 5 jaar €225

€45+BTW/jaar